روش تهیه بستنی خامه ای سنتی

روش تهیه بستنی خامه ای سنتی

مواد لازم:

شیر ................ ۲ لیوان

نشاسته ................ ۵۰ گرم

شکر ................ ۵۰ گرم

تخم‌مرغ .................. ۲ عدد

وانیل .................. مقداری

زعفران ................ ۱ قاشق مرباخوری

خامه .................۱۵۰ گرم

بستنی

طرز تهیه :

ابتدا شیر را بجوشانید و نشاسته را به آن اضافه کنید تا چند دقیقه بپزد. زرده تخم‌مرغ را که با شکر خوب هم زده‌اید را به آن اضافه کنید و بهم بزنید. سفیده تخم‌مرغ را باید آنقدر بزنید تا کف خالصی شود. آن را هم داخل مایع بریزید. سپس وانیل و زعفران را هم به آن اضافه نمایید. این مخلوط بیش از دو دقیقه احتیاج به پختن ندارد. سپس ظرف مایع را بگذارید تا سرد شود. آن‌گاه مخلوط را به همراه خامه هم بزنید و در ظرف مخصوص بریزید و داخل فریزر بگذارید تا زمان سرو کردن آن برسد. البته می‌توانید مخلوط را در لیوان‌های مخصوص بریزید و داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.

بستنی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.